Brynäs IF

713919 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2694904

Sv: A propósito de nada
Dom 2 matcherna jag sett nu så är det för mig helt omöjligt för DIF att vända detta. Det är klasskillnad, många pratade om att DIF var bättre i den andra matchen. Då säger jag bara Bullshit! Siffrorna säger en sak, matchen en helt annan.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
TIK_TIK: ” Dom 2 matcherna jag sett nu så är det för mig helt omöjligt för DIF att vända detta. Det är klasskillnad, många pratade om att DIF var bättre i den andra matchen. Då säger jag bara Bullshit! Siffrorna säger en sak, matchen en helt annan.”

Djurgården kanske vinner en av dom kommande matcherna nu på hovet men att dom ska slå Brynäs i 2 raka matcher finns inte på kartan.

Tycker helt ärligt att både Nybro och Karlskoga ställde till mer problem för Brynäs än vad djurgården gjort.

Dif måste hitta på något extraordinärt imorgon för att slå Brynäs. Med pressen från hemmapubliken har jag svårt att se att dom ska göra något annorlunda, dvs spela extremt defensivt och försöka kontra in mål.

Tror oxå att matchen igår påminde Brynäs om att man måste vara ännu mer noggranna. Tror Brynäs kommer att spela med ett rejält tålamod imorgon.

Tror djurgården kommer att gå bort sig i sin iver att bjuda hemmapubliken på en bra match
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Det är så otroligt härligt att Man haft Cukste på andra plats som favorit i laget den här säsongen. (Bland alla nya ansikten som kommit in då)


Har tyckt han vart underskattad sen match 1 i serien. Cukste har vart den enda som lyckats hålla bra koll när man spelade med en svajig Lindstein och lägger sån enorm fokus på lagets bästa!

Men inte trodde ens jag att Cukste skulle bli en sån toppback som han blivit i slutspelet 👏🏻👏🏻👏🏻
Kommentera