Brynäs IF

715501 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2698268

Sv: A propósito de nada
Hank81: Det är inte alltid helt lätt. Vissa spelare kan vara mediokra i HA men explodera i SHL och vice versa. Personligen är jag tveksam till både Indrasis och Kelleher, men väldigt svårt att sia om. Oavsett hur Alcén gör kommer det bli några positiva överraskningar och några besvikelser.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Bad_Brett: Indrasis har levererat på en nivå högre än SHL tidigare i sin karriär, så det är inte otänkbart att han kommer att klara av det steget. Generellt sett är det ju ganska svårt att förutse, som du säger, men Marcus Eriksson som går till Skellefteå är klasser sämre än Indrasis. Däremot kommer säkert Skellefteå att vara bättre och ha en bättre omgivning till Eriksson än vad Brynäs kommer ha till Indrasis.

För ett år sedan fick jag en hel del påhopp i Modoboken eftersom jag inte trodde att Bernhradt skulle göra 40+ poäng i SHL, vilket flera skribenter där ansåg vara helt givet eftersom Johan Åkerman tog klivet med bravur 15-20 år tidigare, Bernhardt verkar ha blivit konsekvent utskälld i Modoboken under säsongen, men kollektivt sett tog ju ert lag steget på ett bra sätt.

För Brynäs del tror jag det handlar mycket om att sätta ett bra kollektivt spel och hitta skridskostarka spelare som kompletterar de lite mer långsamma skickliga spelarna som Indrasis och Silfverberg.
Kommentera