Brynäs IF

713960 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2698392

Sv: A propósito de nada
Vi är i SHL. Den här gången måste vi göra saker rätt. Vi kan inte förlänga med spelare som Tärnström och Kvist om vi vill ta nästa steg. Vi borde inte ens förlänga med Kelleher och Vesel.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Slaven82: hur stor chans tror ni det är att Nicklas Bäckström flyttar hem och spelar shl nästa år? Det hade varit lite kul och se han i shl skulle typ gå in och va ligans största stjärna direkt.
Hoppas lite på den för fan va coolt det hade varit
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Slaven82: 3-4 unga forwards måste vi ha i truppen . Kan inte bara ha 30 plussare bland forwards, hur sega blir inte träningarna och första bytena i bortamatchen nere i Skåne då?

Bland ungtupparna i höst (forwards) ser jag helst Tärna, Nordh, Robertsson och kanske nån till utifrån.

Kvist bör för sin utvecklings skull spela i typ Almtuna eller VIK där han kan få en roll i andra eller tredjekedjan.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Slaven82:

Jag tycker absolut vi bör förlänga med Tärnström. Han är snabb, teknisk och jobbar hårt. Kommer inte göra bort sig i en fjärdekedja i SHL och framförallt så blir han bara bättre och bättre. Förläng med honom och låna ut om han inte tar en plats. Men jag tror att han kommer ta en plats.

Jag tror Brynäs gör ett stort misstag om de släpper honom. Brynäs kommer behöva skridskostarka och utvecklingsbara spelare i SHL. Det är precis vad Tärnström står för.

Jag kan absolut se en tredjekedja med

Robertsson - Ölund - Kopacka
Tärnström - Carlsson (Mora) - Scott
Sen Nordh som extra.
Kommentera