Brynäs IF

713992 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2698646

Sv: A propósito de nada
Peja: Blir nog rejäl huggsexa på dom här svenska centrarna med utgående kontrakt i AHL. Kommer bli en tuff kamp oavsett namn. Gissar att Alcén gärna vill köra svenskt om det är möjligt.

Gustav Lindström passar förövrigt perfekt in på profilen. Rightare, bra ålder och från Östervåla och utan given klubb i Sverige.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Lemp: Ja, säkert vill Brynäs helst köra svenskt, även om spelare som Benn, Silfverberg, Lindblom etc säkert kan tipsa om spännande importer som de har spelat med tillsammans i Nordamerika också. Att det blev massvis med importer den här säsongen tror jag berodde mycket på att det helt enkelt inte gick att värva lika bra svenska spelare för samma peng. Svenska versioner av Indrasis, Vesel, Kelleher etc hade ju garanterat varit SHL-kontrakterade.

Yngre spelare som Larsen och Clara hade lika gärna kunna varit svenska spelare, så det känns ganska slumpartat att det blev massa importer.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Lemp: ” Blir nog rejäl huggsexa på dom här svenska centrarna med utgående kontrakt i AHL. Kommer bli en tuff kamp oavsett namn. Gissar att Alcén gärna vill köra svenskt om det är möjligt.”

Ja, centrar högt upp i laget letar väl åtminstone en handfull SHL-klubbar efter. Vi lär väl tyvärr ligga en bit ner i näringskedjan så länge det inte handlar om ex-Brynäsare. Klart det kan locka att få spela med Silfverberg och förhoppningsvis Lindblom. Blir spännande att se hur Alcén bygger laget.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Lemp: Utan given klubb är väl inte helt sant. Han är slakt med Ragnarsson och är Djurgårdare sen barnsben. Har till och med "alltid oavsett" tatuerad på kroppen. Iom att Djurgården är i HA och han spelat med Frölunda i SHL tidigare är väl kanske inte just den kopplingen något som skulle Brynäs från att värva honom dock.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Lemp:
Oj, mål där?
Domarna i ES är kanske inte så mycket bättre än AS ändå....
Kommentera