Brynäs IF

714000 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2698867

Sv: A propósito de nada
Brynäsgubbe: Det är nog inte så enkelt nu och var inte så enkelt 2012. Säsongen innan hade man exempelvis ett mycket mer defensivt upplägg under Czarnecki, alla de unga offensiva spelarna hade aldrig kunnat blomma ut på samma sätt om inte Jonsson hade gett de mer utrymme för att få ut sina kreativa förmågor.

Det är inte svårt att föreställa sig den här säsongens lag hamna i disharmoni och åka ut i semifinal med en mer "krävande" tränare som tjatat hål i huvudet på spelarna under serielunken och som "statuerat" exempel genom att bänka typ Indrasis osv. Gällstedt har nog varit rätt typ av tränare för den här gruppen.

Nästa säsong är det en ny grupp och framförallt andra krav på grund av att motståndarna helt enkelt är bättre. Spelare som Djoos, Lindblom och Silfverberg är ju redan bekanta med Gällstedt, så det borde inte bli några problem att få in dom i gruppen och spelet.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Peja: Vill inte kritisera Gälla alls, men det är viktigt att ställa den fråga tycker jag. Gälla har gjort ett strålande jobb såklart.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Thomas Fröberg verkar bli ny sportchef i Luleå.
Kommentera