Brynäs IF

715012 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2699651

Sv: A propósito de nada
Silfver: Jag har inget problem att betala för mig. Men då är det dags för bolagen att förstå konsumenten och vara betydligt mer flexibla i sin paketering av rättigheterna. Jag tex är bara intresserad av att titta på hockey och skiter fullständigt i fotboll, motorsport och annat. Då vill jag kunna beställa enbart shl och betala för enbart shl och inte 600 spänn extra för att betala andra dyra rättigheter jag inte bryr mig ett skit om.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
HitTheLights: Fullständigt enig . Ishockeyn är anl till att jag måste betala extra för något så djäkla ointressant som fotboll..tittar aldrig på fotbollen betala måste jag . Samma med svt det enda som går å tilla på i svt . Är sport. , å mm det kan dom inte vänstervrida . Men betala måste jag . Måste bli mer kundvänligt generellt i medievärlden.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
HitTheLights: Kunde inte sagt det bättre själv. Jag har enbart TV4 Play för hockeyn. Sparkboll, annan sport samt serier/filmer (deras begränsade utbud) är jag fullständigt ointresserad av men måste ändå betala för att kunna se hockeyn.

Det var väl t.o.m. så att man kunde få sparkbollen separat, men inte hockeyn?
Kommentera