Brynäs IF

716000 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2699714

Sv: A propósito de nada
Eller så väljer man att se det från den andra sidan.
Det är 2024, vad du än lägger din lön på så har priserna gått upp helt sinnes.
Mellan September och April så sänder tv4 typ 7 matcher om dagen inräknat SHL,HA,SDHL. (Jajaja förutom alla uppehåll och söndagar jag vet.. bla bla)
Vad kostar det att täcka personalen som ska dit förutom kommentatorn så är det säkert minst 3-4 till inräknat kameraman och lastbilschaufför. ( I varje Arena!)
Sen kan man ju räkna vad det kostar när matcherna är en bit bort , med tanke på att alla ska ha lön, löven, östersund, Lule , Skellefte osv... Eftersom man utgår från Stockholm.
Alla kameror osv... Man kan ju försöka räkna själv på det.
Eller gå på en enda match live så är en månads tv4play betald...
Jag säger som frun, jag skiter i Spotify och allt annat skit bara vi har tv4play och kan se Brynäs. 🌟🤩❤️
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Samsung: Ibland blir jag ändå positivt överraskad av rättigheterna. Kollar lite på finalen mellan Tappara och Pelicans, det är paus just nu. De här två intressanta spelarna lirar, båda ryktas till Sverige inför nästa säsong.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Samsung: Grejen är väl att jag mer än gärna lägger min lön på Brynäs och hockey. Problemet är att jag INTE vill lägga min lön på fotboll, serier och filmer. Skulle de sälja ett abonnemang där jag har möjlighet att se bara Brynäs matcher för 499:-/månad skulle jag sannorlikt betala för det.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Samsung: Haha, dom har ju knappast höjt priserna så grovt för att kunna täcka upp för konstnaderna för personalen eller reskostnader.
Gick utmärkt att göra det och ta 349:- för Cmore hockey.
Kommentera