Brynäs IF

715371 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2699920

Sv: A propósito de nada
Skaplig dubbelräddning (länken) av Heljanko för några dagar sedan (har missat om någon länkat redan). Kan vara en av dom sjukaste räddningarna jag har sett.

Har dock svårt att se att han spelar i Brynäs nästa säsong. Han har alldeles för bra siffror för att inte erbjudas ett kontrakt i Nordamerika. Annars finns ju säkerligen schweizarna där med pengapåsen också.

Snart kommer ett långt inlägg med intressanta namn från den senaste veckans EP-scouting. Det var ovanligt trist att göra laguppställning i år eftersom så många platser redan är tillsatta.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
SuneMangs: Kollade på 5 perioder i finalspelet. Väldigt litet underlag men man såg ju att Heljanko är en klassmålvakt, med de statsen och utsedd till slutspelets MVP också... ja, hur ska egentligen Brynäs kunna värva en sån kille? När var senaste gången Brynäs lyckades ta någon som är så otroligt het för stunden?

Tänkte lite på Strauss Mann. Verkar ha haft en svag säsong och blir rimligtvis inte kvar där borta, men bra ålder och har redan visat att han kan leverera i SHL.
Kommentera