Brynäs IF

715370 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2699928

Sv: A propósito de nada
Silfver: Vad tror du, skulle det inte löna sig på sikt för TV4 a la Spotify/skivbolagen?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
nittontolv: Spotify är väl en lite felaktig jämförelse här dock? De erbjuder ju fortfarande bara en tjänst som ser likadan ut för alla. Sen kostar det olika om man är själv (Individual), 2 som delar (Duo), fler (Family) eller om man är student (Student).

Enda undantaget tror jag är studenter som har tillgång till Hulu och Family som kan sätta lite begränsningar på barn-konton.

Men till topic:
Själv önskar jag att jag bara kunde betala för Brynäs matcher och att lite mer pengar gick dit i och med det också. Det är verkligen det enda jag tittar på hos TV4. Totalt ointresserad av att ha åtkomst till precis allt som jag ändå aldrig kommer kolla på. Jag tror (observera tror) att fler skulle prenumerera på det om man kunde spara säg 100-200kr i månaden genom att bara ha tillgång till X antal ligor/lag och i och med det skulle de också få in mer pengar.

Lite som att Brynäs sänker biljettpriser på "ointressanta" matcher för att locka fler folk och i och med det ändå få in mer pengar (inte en 100%-ig jämförelse dock då de har merch och mat osv i arenan).
Kommentera

Sv: A propósito de nada
nittontolv: På lång sikt, varför inte? Men Spotify gick från ett annat utgångläge. En omvandling av TV har lite andra saker att ta hänsyn till, t.ex. olika distributionskanaler.
Sen fanns väl pay per view ett tag men slog inte alls så man har nog bränt sig där också.
Kommentera