Brynäs IF

715288 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2699935

Sv: A propósito de nada
nittontolv:
Jo det skulle vara trevligt. För mig som mest vill se hockeyallsvenskan så skulle det bli rätt billigt eftersom rättigheterna där verkar vara närmare gratis. Problemet är nog att TV4 skulle gå i konkurs och det är väl därför du får köpa ett paket.
Ibland får man nog helt enkelt välja att köpa eller inte köpa det företagen erbjuder.
Det finns väl egentligen liknande paketeringar av produkter i många branscher.
Det finns säkert de som vill köpa en iPhone utan kamera om den var 1000kr billigare.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
DIFFEN: Frågan jag ställer är om TV4 inte skulle tjäna på att erbjuda en billigare produkt till många fler kontra en dyr produkt som förhållandevis få köper.
Dessutom är det en orimlig jämförelse med en iPhone. Du kan inte likställa en digitalt framställd produkt med en fysisk och det förstår nog du också.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
DIFFEN: Jo, men om man inte är intresserad av att hitta lösningar som gör att fler köper det man säljer.
Då ska man inte klaga på att folk inte köper heller.

Jag har 125 kanaler typ nu. Kollar jag på 15 av dom så är det nog inte fler.
Problemet är alla sammanslagningar av bolag. Man blir så stor att man inte kan röra sig till slut.

Plus att aktieägare kräver 30% avkastning varje år..
Kommentera

Sv: A propósito de nada
DIFFEN: "Det finns säkert de som vill köpa en iPhone utan kamera om den var 1000kr billigare"

Jag förstår vad du menar här och så är det så klart. Men då får man jämföra det med att iPhone skulle vara den enda telefonen som fanns att köpa om man vill ha en telefon. Vill man ha en billigare telefon med färre funktioner (eller långsammare) går det utmärkt att köpa en billigare telefon. Jag kan ringa precis lika bra med min billigare Androidtelefon som med sambons iPhone t.ex. Sen finns det flertalet olika iPhone-modeller också utöver att titta på andra märken.

Vill man titta på HA eller SHL måste man köpa det dyraste och "värsta" eftersom det är det enda som finns (självklart kan man gå på plats och åka på bortamatcher också men ni fattar vad jag menar).

Att sätta upp en teknisk lösning för att bara ha åtkomst till SHL/HA eller Allsvenskan borde inte vara omöjligt då den funktionen funnits hos Canal+ redan för 15 år sen (ca).

Jag tror verkligen inte att de som tittar på allt hos TV4, alltså kanaler, massa olika sporter, filmer och allt annat tycker att 549kr i månaden är för dyrt. Problemet tror jag uppstår när en sån som jag (jag betalar 549 under hockeysäsongen då jag vill göra rätt för mig) bara är intresserad av en enda sak: Brynäs. Inte filmer, inte övrig hockey, inte fotboll, inte TV4-serier utan bara Brynäs. Då förstår jag att man tittar efter andra alternativ som är billigare även om jag själv aldrig skulle göra det.
Kommentera