Brynäs IF

715258 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2699953

Sv: A propósito de nada
JohnnyBotox: Haha, jag skrev med Molin för den givna kopplingen till Brynäs mest. Känns inte som en omöjlig Alcén-värvning heller för den delen. Men ja, jag vill inte heller se honom i Brynäs igen.

Du har rätt i det där med Voutilainen. Jag är för övrigt väldigt svag för honom. Jag ger mig fan på att han hade klarat sig utmärkt i SHL.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
SuneMangs: Tror inte Molin och Wännström är aktuella, men det känns som att de hade sina chanser att hjälpa Brynäs i Hockeyallsvenskan när de var klubblösa inför 23/24. De valde att fortsätta utomlands och får stå sitt kast nu. Om de hade varit med och levererat i HA, så hade de nog fått följt med i SHL (tror Brynäs hade varit beredda att skriva flerårskontrakt med dom när man låg i HA).
Kommentera

Sv: A propósito de nada
SuneMangs: Om Voutilainen är skadefri vore han ett jätteintressant alternativ som tvåa/komplement till en mer etablerad målvakt. Däremot kanske man kan fundera på om han är den målvaktstypen som Anthon Hansson föredrar, givet att man tagit in Clara, Coreau och Steinbergs som är mycket större.

Backsidan är också intressant. Kinnvall, Djoos och Lindstein är ju väldigt skickliga backar, men också ganska mjuka spelare. Det har varit lite för skönt att möta Brynäs senaste SHL-upplagor, det hoppas jag man tänker på när man bygger laget.

Hörde förresten i Sanny&Svensson att Måns Carlsson inte har några SHL-anbud i dagsläget, åtminstone är det vad han säger.

Ljunggren i Mora är också en ruggigt skicklig center - men där är nog kruxet att han måste ha framträdande roll även i powerplay för att kunna lyckas.

Fredrik Karlström är ju också en intressant spelare. Som medier redan nämnt bor hans bror i Gävle och han är lite bortglömd efter några AHL-år, precis som Bäck.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Skulle omvärdera Jared Coreau. Tror han kan vara perfekt som en av 2 målisar. Förutsatt att det inte blir alldeles för dyrt.
Kommentera