Brynäs IF

715405 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2700937

Sv: A propósito de nada
Peja: nu menar jag ju sättet lagen spelar på och inte antal skott på mål.

Lag som Östersund, Tingsryd och Västervik som det ofta blev rätt mycket hönsgård i egen zon. Även om det inte tillkom så mycket skott så är det inga lätta matcher på det sättet att bli matchredo i när man kommer tillbaka från skada.

Mer struktur i vissa matcher mot Björklöven,Djurgården och Södertälje som kan vara enklare. Då har dem ändå bättre spelare, som spelar 100% efter deras game plan. :)

Skillnad på skön snubbe och skön snubbe dock.

Lindbäck verkade ju vara en skön snubbe också.
Men det jag menar med skön snubbe när jag pratar om Coreau är inte att han skrattar och drar skämt. Utan om att han är en proffsig person/spelare. Som värderar och respekterar lagkamrater och andra arbetare runt laget väldigt högt. Sånt är viktigare än vad man tror. Men jag kan ju såklart ha fel. Detta är ju bara min åsikt

Sen började ju faktiskt Clara spela mycket bättre än vad han gjorde dem första 10 matcherna. Så varför skulle inte andra målisar också göra det efter 5-10 matcher in i en ny säsong :)
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Ingen wowkäsla med Källgren . Mer en limpan känsla . Får hoppas någon annan än Alcén är inblandad i val av målvakt. Alcéns trackrecord ang målvakt är allt annat lyckat . Snarare kostade det shl platsen.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Farsang: Coreau var en flopp på isen. Då spelar det ingen roll om man är världens bästa lagkamrat. Han var aldrig en pålitlig målvakt i Brynäströjan och just den tryggheten är ett måste i SHL. Det kommer vara mycket svårare att stå mot SHL-motståndare än när Brynäs dominerade mot HA-lag. Han är dessutom en ganska meriterad målvakt som man säkerligen inte kontrakterar hur billigt som helst. Då vore det mycket bättre att signa exempelvis Voutilainen eller Bibeau.
Kommentera