Brynäs IF

715790 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2701452

Sv: A propósito de nada
SuneMangs: Jo, kanske, men är Källgren verkligen SÅ bra att han är flera nivåer bättre och därmed vore en helt solklar etta före typ Voutilainen?

Olof Lindbom måste ju vara ganska kall på marknaden nu, kanske en sån kille som man kommer att gå efter, eller någon av de nämnda allsvenska alternativen.

Tycker också det vore logiskt att ta en ganska billig målvakt som komplement till Källgren, måste ju lasta på rejält på utespelarna. Känns dock viktigt att den andra målvakten inte är ett fullständigt såll.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Alltså kommer Källgren upp i nivå så kommer han vara en topp målvakt i ligan . Han har räddat skott från dom bästa spelarna i världen och varit riktigt bra när han fått chansen i NHL
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Peja: Jag tycker likt Jugge att Källgrens arbetsprov i SHL är alldeles för litet för att meritera ett treårskontrakt med, vad som troligtvis är, en hög lön. Därmed inte sagt att det kan bli bra.

Svårt att säga något om Lindbom. Tämligen okänd, men hans stats ser ju inte jättebra ut i ECHL t.ex. där han har spenderat större delen av säsongen.

Jag hoppas mer på en rutinerad räv, en Rautio-typ, som alltid är två plus som man vet vad man får av.
Kommentera