Brynäs IF

722870 inlägg · 7954 ämnen

Inlägg #2702168

Sv: A propósito de nada
Lite kort sammanfattning av det matnyttiga i intervjun med Alcen i Sportbladet:

- Theo blir sannolikt utlånad nästa år igen, lutar dock mot att Noel stannar i Nordamerika. Brynäs räknar inte med honom.
- Man vill få in en förstacenter, så bra som möjligt. O'neill med på bruttolistan.
- Källgren kommer vara uttalad förstamålvakt (för dom som tvekade). Abris frågade om Jonas Gunnarsson som ett alternativ till andramålvakt vilket inte alls verkade uteslutet. Men inget nytt på den fronten.
- Man har undersökt möjligheten med Hägg, men utifrån indikationerna från agenten så var inte Brynäs aktuellt för honom.
- Det pågår tre förhandlingar som man hoppas gå i hamn med inom kort.
- Janne Larsson kändes inte aktuell.
- Prio att sätta förstacentern och förstabacken.

Sen det här vanliga kring Djoos, Lindblom och Bäckis, men inget nytt framkom.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Lemp: Med all respekt för Jonas Gunnarsson som är en erfaren och gedigen målvakt, men det är någonting med honom som gör att man verkligen inte går igång på den tanken. Inte övertygat särskilt mycket i ett svagt HV, noll utvecklingspotential och en åldrande spelare. Skulle mycket hellre komplettera Källgren med Voutilainen, Bibeau eller brorsan Lindbom.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Lemp: Någonting om Benn?

Det vore intressant att förstå kontexten med Hägg, om han var/är en spelare man undersökt som eventuell ersättare till Benn eller som ytterligare en klassback i laget.

För det låter verkligen som en otroligt stark backsida om man skulle ha Djoos, Benn, Kinnvall, Bertilsson och en back av Häggs kaliber/prisklass.

Surt om man tappar Nordh redan nu. Med honom, Tärnström och Robertsson borta ur leken skulle man behöva få in breddspelare framåt också. Hoppas det inte slutar med att man öser istid över vissa andra unga forwards som redan finns i truppen.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Hugo Alnefelt går tillbaka till HV.
Kommentera