Brynäs IF

716166 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2702205

Sv: A propósito de nada
Lyssnade på Sanny &Svensson, det verkar som många lag i SHL söker en förstacenter. Vi ligger väl sannolikt inte högst upp på, önskelistan hos de centrar som eventuellt finns. Kanske läge att ge Vesel chansen, inte som förstecenter, (Larsson) men längre ned i hierarkin … eller?🤔
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
#33: Säkert ligger inte Brynäs högst upp på alla spelares listor, men det kan eventuellt finnas ganska många bra centrar på marknaden.

Utöver alla de i länkarna kanske Rasmus Asplund flyttar hem. Sen förstår jag också att Brynäs inte kommer att värva typ Asplund eller Lias Andersson, men de kan mycket väl komma att fylla centerkvoter i andra (mer attraktiva) centersökande SHL-klubbar.

Personligen tycker jag som Lemp var inne på, att Brynäs borde erbjuda Fredrik Karlström ett fint flerårskontrakt och göra honom till en stommespelare. Han är en skridskostark tvåvägscenter som skulle hjälpa laget mycket i båda riktningarna, och inte minst i en bra ålder.

Jag är faktiskt mer orolig att Brynäs ska klanta till bredden med att förlänga med Kvist osv än att inte hitta bra spelare till toppskiktet. Spelarna till toppskiktet har i mångt och mycket till stora delar redan lösts sig om det stämmer att Djoos och Lindblom återvänder. Då pratar vi ju bara om en center och 1-2 klassbackar beroende på Benns vara eller icke vara i laget, resterande nyförvärv blir utfyllnadskillar.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
#33: Svårt att spekulera eftersom man inte vet om antal kvalitativa namn på marknaden. Men nog behövs något bättre än Vesel. I SHL är han som bäst en tredje eller fjärdecenter.
Kommentera