Brynäs IF

722870 inlägg · 7954 ämnen

Inlägg #2702234

Sv: A propósito de nada
Peja: För min del är det inte så viktigt att ha en andramålvakt med just utvecklingspotential. Vi har Steinbergs och kanske framförallt Forsberg i juniorleden som är väldigt lovande. Tycker inte vi stänga dörren för dem. Jag vet inte om just Gunnarsson är rätt men att ha en äldre, rutinerad backup i ett par år som täcker upp innan någon av dem är redo gör att ta en plats vore inte helt dumt enligt mig. Just därför vore en Bibeau ett helt dumt namn.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Silfverkroken: Jag tänker mer på själva helheten och dynamiken med att ha en SHL-veteran som Gunnarsson på bänken. Det behövs alltid unga, hungriga spelare som pushar de äldre spelarna. Och Brynäs börjar samla på sig ganska många äldre spelare nu. Det spelar inte så stor roll om toppspelarna är äldre så länge de levererar, men längre ner i hierarkin kan man ju inte samla veteraner på hög. Sen kan man vara hungrig och gammal, som Marcus Eriksson säkert är, men att ta in en 32-årig Gunnarssno som andramålvakt vore inte smart tycker jag.

Bibeau, som kommer från andradivisionen och är ett helt fräscht namn i SHL-sammanhang, vore också något annat än Gunnarsson även om han inte heller är ung.

När det gäller utfyllnadskillar tycker jag att man ska värva billiga spelare från HA,farmarligor osv.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Silfverkroken:

Här har Mora gjort ett bra köp

Killen har potential att bli hur bra som helst
Uppladdat:

450x300-img2756.pngimg2756.png

Kommentera