Brynäs IF

716523 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2702396

Sv: A propósito de nada
Jugge: "Om man tar hand om sin kropp och inte råkar ut för några svåra skador så är det inga problem att lira uppåt 40. Titta på Gunde…"

... Joe Thornton, Jaromir Jagr, Chris Chelios, Dominik Hasek, Martin Brodeur, Zdeno Chara, Teemu Selänne, Mark Messier, Mark Recchi, Nicklas Lidström, Daniel Alfredsson, Steve Yzerman, Mike Modano, Brett Hull, Shane Doan, Joel Lundqvist, Ryan Lasch, Jimmie Ericsson, Anton Strålman, Per Åslund, Linus Omark, Robert Rosén, Patrik Zackrisson, Jocke Lindström, Karl Fabricius, m.fl.

Jag kan sitta och rabbla namn hela dagen här, ålder har inget med skicklighet på isen att göra så länge man är motiverad och inte slarvar med sommarträningen och fysen under säsongen.

Varenda säsong när det ska värvas så är ålder ett problem. Jag fattar ärligt inte, speciellt inte när målet kortsiktigt är att klara sig kvar. Då är det väl bara att lassa på med så skickliga spelare som möjligt oavsett ålder.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
SuneMangs: "målet kortsiktigt är att klara sig kvar"

En genuin fråga kring detta. Är det ett officiellt uttalat mål av någon? Eller är det ett mål som vi supportrar "hittat på" (och är rätt överens om så klart?). Har själv inte hört något om tanken är att bygga långsiktigt eller att bygga för att klara sig en säsong och sen(?) bygga långsiktigt.

Själv ser jag ju helst att vi bygger långsiktigt med bra och hungriga spelare också men jag är också realistisk och förstår att vi måste bygga för att överleva första året. Jag är mest nyfiken på om det finns ett sånt uttalande från Alcén eller Gällstedt överhuvudtaget?
Kommentera