Brynäs IF

716634 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2704418

Sv: A propósito de nada
SuneMangs: Hade varit intressant att höra initierade åsikter om en sån här kille, tror du eller Lemp länkat honom förut.

En som jag har varit inne lite på förut är Axel Holmström. Tycker han har ryckt upp sig efter några skadedrabbade år i Sverige, men skridskoåkningen ligger honom i fatet.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Peja: Svårt att hålla ordentlig koll på AHL-spelare generellt tycker jag, mer än att läsa och titta highlights och stats.

Jett Woo hade, av vad man kan läsa sig till, en rätt bra camp i höstas hos Vancouver. Verkar vara en bra tvåvägsback med bra spelsinne och en fin förmåga att styra på blå. Tror inte han hade gjort bort sig i första backpar i SHL, men det är nog något år bort som tidigast.

Emilio-Pettersen har jag ingen superkoll på. Vet att han var rätt hajpad i sin ungdom, hade en bra college-karriär, men Calgary verkar inte ha trott särskilt mycket på honom eftersom man trejdade honom till Dallas i år efter bara två år i AHL. Skulle säkert minst 30 poäng i SHL i rätt omgivning. Bra kontroll på både klubba och puck, men tror inte han är en förstecenter (än).
Kommentera