Brynäs IF

716647 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2705251

Sv: A propósito de nada
Lemp: Tänk att de kritar 2 år med en så gammal spelare som varit skadad en hel del 23/24. Nåja, bra värvning och Brynäs centerjakt går därmed vidare, om nu O'Neill överhuvudtaget var aktuell på allvar.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Peja: Bra med O’Neill till Lule, märkligt att sajna honom på två år.

Nu hoppas jag på att Brynäs värvar Callahan Burke. Hockeylabbets nestor av underliggande siffror, Simon Brändström kallade honom ”offensiv mosare av rang”, topp i ligan när det kommer till skapade lägen, att ta in pucken i zon, högst individuell SG i klubblaget, tjänar bara 125 k dollar/år i Colorado Eagles.

Go and get him!
Kommentera

Sv: A propósito de nada
O'Neill lär vara något av en supermänniska med tanke på att han tydligen även är klar för oss. Kör han vartannat byte när vi möter Luleå eller byter han tröja i paus och tar läktaren den tredje perioden?
Skapligt liten lekamen man lär ha för att behöva hävda sig genom att "avslöja" klara värvningar som inte ens stämmer i slutändan.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Peja: Nu hoppas jag verkligen inte att jag får äta upp mina ord här men jag är glad att vi inte värvade honom på 2 år. Men spännande värvning av Luleå helt klart.

Ännu mer spännande att se vilket spår Alcén tar nu. Vi var nog många här som såg O'Neill som en förstacenter hos oss kommande säsong (även om det bara var rykten).
Kommentera