Brynäs IF

716634 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #860113

Sv: Hv71-Brynäs [kvartsfinalerna]
Huge: Att DJ skulle vara en helt värdelös back är nog en tolkning som du själv kommit fram till. Visst har jag haft en hel del synpunkter på DJ's agerande i en del situationer och sågat hans insatser men jag har inte kallat honom helt värdelös.

Men det jag reagerade mest på var som sagt att man gjorde en jämförelse med Angell, som hur man än vänder och vrider på det en "rookie" i ES sammanhang. För skall vi då jämföra spelare rakt av utan några som helst tanke på deras rutin och vad man kan förvänta sig av spelaren ifråga. Då måste vi börja jämföra Johansson med Sjödda och inte med Angell. Sem kanske vi skall passa på att jämföra Spets, Hermansson, Salmonsson och andra nya spelare med t ex Dackell. Då blir det inte många som får godkänt ens.

Jag tycker inte att DJ agerar som den rutinerade back som du vill få honom till. Det enda som man kan utläsa från att Boork använt honom så mycket är att Brynäs backbesättning varit väldigt tunn. Och är det konstigt när två av våra backar varit utlånade till Nybro och Almtuna (Morin och Andersson), Två av våra backar har antingen varit skadade eller bänkade (Lavins och Hulkkonen) En back fick knappt chansen förrän han kände sig tvingad att byta klubbadress... Då blir det mycket speltid på de återsående backarna för Boorken har ju inte haft en outtömmlig tunna att ösa backar ur.

Att du sedan vill få det till att Johansson fått mycket speltid av tidigare tränare är ju inte så konstigt, hur pass bra har Brynäs trupp varit de senaste åren med två vändor nere i kvalserien en säsong i ingenmansland och endast två slutspelde senaste fem säsongerna? Brynäs har verkligen fått sanera sin ekonomi genom att använda spelare som t ex DJ.

Det ska bli jäkligt kul att se hur framtiden kommer att se ut. Om Brynäs värvar rätt och värvar minst två BRA backar så tror jag att speltiden för din idol kommer att halveras. Bättre än så är han inte.
Kommentera