Luleå HF

115816 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1691161

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!

BGJ: Nja, åldern är exakt den de har när jag skriver inlägget. Några kommer att fylla år under säsongen förstås, men så gamla är de nu.

När det gäller tyngden är den tagen från hockeyförbundets uppgifter om lagets roster för säsongen 2015-2016. Många lag har ännu inte lämnat uppgifter för rostern till förbundet, men Apan har levererat just de siffror jag anger. Nu har väl de flesta Apor förätit sig på CryBurger och Pitepalt under sommaren, men i Apschtaan går ju legenden om hur Thomson hårdkör med Aporne så gissningsvis är de lättare när de väl börjar spela;-)

Fast när det gäller längden har du förstås, som påpekat, rätt:-) Aho och andra har insett att det inte räcker att spela bra hockey för att intressera NHL-lagen. Man måste ju dessutom ha längden inne. Tidigare har värdegrunnnnnnden angivit, helt PK-mässigt, att storleken spelar ingen roll, för det påstås en massa kvinnor ha sagt. Men de flesta av oss vet ju hur det ligger till med den saken, igen-kligen. Av Aporne är det hittills bara Marcus Pettersson som insett detta och därför lirar hockey med 15 cm extrasulor i rören. Men lagom till säsongstart har Apans sjukgymnast i samarbete med materialförvaltaren utrustat alla rör med 15 cm sulor, speciellt tillverkade för att passa även de med sex tår per fot. Aplaget kommer att bli längre än ett korgbollslag och samtliga kommer att draftas i första NHL-rundan nästa år. Helt klart!

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!

Sven.Savage:

statsen på swehockey är i princip bara kopierade från ifjol vad jag kan se. skiljer dessutom en hel del mellan Swehockeys stats och Eliteprospects. vars nånstans bekräftas det att uppgifterna är uppdaterade?

Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: syftade på vikten. men men. gör dig rolig du. 
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!

Sven.Savage:"BGJ: Nja, åldern är exakt den de har när jag skriver inlägget."


Jo, tjena....

Kommentera