1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481085 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1700241

Sv: MoDo - Linköping, fredag 25/9, 19.00
Nucky: Jag tror inte heller på att spela man - man. Inte för att det är "förlegat", utan för att det för modo inte fungerar eller kommer att fungera. Det där med förlegat köper jag inte däremot. Jag har sett en massa fotboll och där går det nya strömmar hela tiden. Spelsystem som anses förlegat förfinas och gör comeback hela tiden. Celta Vigo spelar ett pressspel mot Barcelona som bara inte ska gå. Det blir 4-4-2, för att sedan bli 4-5-1 eller 4-3-3 osv.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: MoDo - Linköping, fredag 25/9, 19.00
J F K:

Min poäng förut var att om tre spelare stirrar puck samtidigt, så spelar de inte man-man. Det är omöjligt att spela man-man ifall ingen tar sin markering. Så med andra ord spelar inte MoDo man-man. Vilken vision Huras har eller hur det ser ut på träningen tycker jag är irrelevant så länge ingen spelare klarar av det under match.

Jag anser att MoDo under Huras använder sig av höngårdsförsvaret, vilket de gjorde även under Anders tid.
Kommentera

Sv: MoDo - Linköping, fredag 25/9, 19.00
J F K: Men, nu tror jag inte att Modo har spelarna för som det krävs. För att klarar det bör man vara väldigt skridskoskickliga och vinna duellerna.
Vi har heller inte tränarna som jag tycker att det behövts, för ska man få någonting som kräver så mycket av spelarna för att fungera så tror jag vi behöver coacher som hela tiden stöttar och instruerar spelarna. Inte ett par blysänken som tittar ned i bänken.
Kommentera