1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481462 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1700987

Sv: Linköping-MODO 29/9 kl 19
hanzon: Känner mig riktig orolig när jag nu har läst den lilla intervju som nu ÖA har lagt upp med Huras.

Om man läser mellan raderna så är det ju inte spelsystemet som det är fel på enligt honom själv utan mer att spelarna som inte gör sitt jobb, okej att det kan vara så men inte behöver man vara någon Hockeyprofessor för att se att dom inte behärskar detta man-man spel.

Så tyvärr tror jag att hans prestige att släppa på detta spelsystem är för stor i detta läge !
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Linköping-MODO 29/9 kl 19
Smurfen: fattar inte var ni får för er att han skulle ha så mycket prestige. Nån tjomme på Allehanda skrev om det också, helt taget ur luften. Han har testat detta man-man försvar i några matcher, visst det har funkat uselt. Samtidigt måste man ju förstå att om man som tränare har en plan/idé, så överger man den inte bara för att det funkat uselt i 2-3 matcher. Klart han har en tro om att det kommer bli bättre. Det kan ju bli bättre med tiden också?

Å andra sidan, så har han i flera intervjuer berättat att hans största tillgång som tränare är att han är duktig på att stjäla idéer från andra coacher. Det kan väl mycket väl bli så att han ser hur lagen spelar här i SHL, sedan anpassar han taktiken efter det nu framöver. Tänk lite positivt.

Bara vi kan sparka Alavaara, Gradin och gärna fystränaren också. Då blir det SM-Guld.
Kommentera

Sv: Linköping-MODO 29/9 kl 19
Smurfen: Får väl hoppas att hans uppdragsgivare kan prata han tillrätta. Det såg bättre ut i tredje, men visst fasiken saknas den där jävlar anamma glöden, men å andra sidan det är inte så jäkla lätt att få energi när allt precis allt går i baklås. Någon avslagen klubba, vattenflaskor som yr omkring, lite frustationskänslor borde vi få se. Någon som såg om nickedockorna var aktiva?
Kommentera

Sv: Linköping-MODO 29/9 kl 19
Smurfen: tänkte precis samma. Han borde få ett spännande samtal med gm kan jag tycka
Kommentera