1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481542 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1701613

Sv: Skadeläget ljusnar för HV71
Sven Tuta: Jag är ändå nöjd om Haataja drog på eget bevåg och utan krav på att bli utköpt. Jag tycker att han mest trampade vatten. Han skulle vara en sniper, men fick inte till det. Nu svär jag väl i kyrkan, men jag tycker att han var lite som Kusela. Inte särskilt delaktig i spelet, ganska vek i närkampsspelet även om han inte var feg och helt enkelt inte en spelare som tillför annat än att göra mål. I Kuselas fall räckte det, men när Haataja inte fick till det så får han gärna gå för mig.

I ärlighetens namn tycker jag att Kusela var rätt anonym under grundserien och delar av slutspelet för att dyka upp som en joker när han som mest behövdes.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Skadeläget ljusnar för HV71
J F K: Jo, jag håller med dig att han inte fick till det. Men vad jag menar är att han hade dålig tajming i sitt beslut. Jag ser ju helst att han ersätts med någon som nu kan producera. Om det nu stämmer att Byron blir borta i stort sett hela säsongen, finns det försäkringar för hans borta tillfälle, så det frigörs pengar?

Bråda dagar för Svarten, men det kanske kommer något av det hela istället. För det måste finnas bra spelare tillgängliga nu på marknaden.
Får hoppas att Nordgren inte kommer tillbaka. Hur som haver, matchen imorgon blir ett riktigt styrkeprov för gruppen. Kan de upprepa laginsatsen från igår, eller blir det som vanligt i Karlstad.
Kommentera