1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481474 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1701615

Sv: Skadeläget ljusnar för HV71
J F K: Jo, jag håller med dig att han inte fick till det. Men vad jag menar är att han hade dålig tajming i sitt beslut. Jag ser ju helst att han ersätts med någon som nu kan producera. Om det nu stämmer att Byron blir borta i stort sett hela säsongen, finns det försäkringar för hans borta tillfälle, så det frigörs pengar?

Bråda dagar för Svarten, men det kanske kommer något av det hela istället. För det måste finnas bra spelare tillgängliga nu på marknaden.
Får hoppas att Nordgren inte kommer tillbaka. Hur som haver, matchen imorgon blir ett riktigt styrkeprov för gruppen. Kan de upprepa laginsatsen från igår, eller blir det som vanligt i Karlstad.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Skadeläget ljusnar för HV71
Sven Tuta: Korrigering, det är 40 000 kr i månaden Modo kan få ersättning för, sedan fyller de på upp till 90 000 av lönen.
Kommentera

Sv: Skadeläget ljusnar för HV71
Sven Tuta: Frågan är om det verkligen är så illa med Byron som ryktet gör gällande? Är hälsenan av så är det ju bara att gå ut med det då rehabiliteringsprocessen är given. Är det däremot så att hälsenan är delvis skadad eller att det är andra komplikationer så kan det däremot ta tid att gå igenom skadans omfattning och rehabiliteringstid och då är det förståeligt varför det ännu inte blivit officiellt.
Kommentera

Sv: Skadeläget ljusnar för HV71
Sven Tuta: Det finns ett hopp om livet !!

modohockey.se/artikel/70041/

Vi kanske skall döpa om överskriften till : Skadeläget för Modo
Kommentera

Sv: Skadeläget ljusnar för HV71
Sven Tuta: När det gäller skador så ersätter Försäkringskassan upp till ca 30 000 kr och sedan betalar Modo lönen upp till 90%. Första 14 dagarna betalar Modo hela lönen.
Kommentera