1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481529 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1701627

Sv: Skadeläget ljusnar för HV71
Amitiel: Jag ser fortfarande det som prio 1 att hitta en riktigt bra back. Jag ser faktiskt inte att forwardsuppsättningen skulle vara särskilt svag även om vi tappar en väldigt viktig länk. Med Thomas som center har vi en av de - på papperet - klart bästa centeruppsättningarna i SHL. Thomas, WIlson, Lapierre och Pettersson. Visst blir det ett avbräck, men vi har Tim Wahlgren och några till underifrån som kan komplettera. Dessutom har vi en del forwards som fått mindre speltid som kan steppa upp. Wilson och Skröder bland annat har väl inte spelat så många minuter som de rimligen orkar med.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Skadeläget ljusnar för HV71
J F K:

Jag håller inte riktigt med dig här. Vill inte se att man använder Thomas som center nu direkt. För att slippa flytta runt spelare allt för mycket så tycker jag att det bästa är att låta Wilson ta ett steg upp och gå in på Byrons plats.

Wilson har kommit igång på slutet och spelat upp sig jämför med försäsongen, han är värvad som spets och för att skapa poäng och tycker att han därför bör få chansen i en bra omgivning. Så släng in honom med Thomas och Olofsson.

Sedan till vår "fjärdekedja" kan vi spela Öberg, Grundström och Ottosson, ett annat alternativ är att kalla hem Sandin från Mora och låta honom spela med Öberg och Grundström.

Så för att inte kasta om för mycket så tycker jag man kan prova följande i kommande matcherna:

Skröder - Lapierre - Butler
Olofsson - Wilson - Thomas
Possler - Pettersson - Nilson
Grundström - Ottosson/Sandin - Öberg
Kommentera