1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481443 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1701640

Sv: Skadeläget ljusnar för HV71
J F K:

Jag håller inte riktigt med dig här. Vill inte se att man använder Thomas som center nu direkt. För att slippa flytta runt spelare allt för mycket så tycker jag att det bästa är att låta Wilson ta ett steg upp och gå in på Byrons plats.

Wilson har kommit igång på slutet och spelat upp sig jämför med försäsongen, han är värvad som spets och för att skapa poäng och tycker att han därför bör få chansen i en bra omgivning. Så släng in honom med Thomas och Olofsson.

Sedan till vår "fjärdekedja" kan vi spela Öberg, Grundström och Ottosson, ett annat alternativ är att kalla hem Sandin från Mora och låta honom spela med Öberg och Grundström.

Så för att inte kasta om för mycket så tycker jag man kan prova följande i kommande matcherna:

Skröder - Lapierre - Butler
Olofsson - Wilson - Thomas
Possler - Pettersson - Nilson
Grundström - Ottosson/Sandin - Öberg
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Skadeläget ljusnar för HV71
Rytter: För att inte kasta om för mycket? Det handlar om tre månader. Själv tycker jag att det skulle vara lysande att köra Thomas som center både för att få uppfattningen om hur han fungerar som center i SHL, samt att ha en backup om någon annan center går sönder. Att spela center i en ren checking line är dock inte riktigt samma sak som att göra det i en producerande kedja.
Kommentera