1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

482915 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #1702935

Sv: Frölunda - MoDo, torsdag 8 oktober, 19.00
Confusius: Tro om uppehållet bidrog till att man helt tappade konceptet sen FBK matchen?

Frågan nu är ju vad som detta lag kan prestera. Var HV FBK undantagsfall eller är det dipparna som är det? Känns som 2 senaste var undantagen som det är just nu.

Jaja Bjurö får hålla nollan iaf. Alltid något. Än om det är den lamaste period jag sett. Att jämföra med DM matcherna typ.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Frölunda - MoDo, torsdag 8 oktober, 19.00
Monno: Känns som att dom matcherna var undantag tyvärr, vilket man nästan hade på känn. Det brukar ju alltid bli en uppryckning efter krissamtal, och man lyfter sig några matcher.
Vår defensiv har varit undermålig i många säsonger nu och jag är rädd för att våra GM´s tyvärr inte ser vad som är problemet. Känns som att vi säsong på säsong satsar allt krut på offensiven + 1-2 "offensiva stjärnbackar", det spelar ju liksom ingen roll när stommen på 4-6 backar tyvärr håller Allsvensk klass.
Att vi sedan satsar på transatlantiska backar och centrar känns heller inte speciellt genomtänkt, dom är ytterst dåligt skolade taktiskt på stor rink.
Personligen hade jag satsat på att bygga en rejäl stomme av svenska spelare som är för dåliga för NHL och KHL men håller bra SHL-klass, spelare som kan tänkas stanna ett par år, dessutom satsat på backar och centrar som först och främst klarar av defensiven. Sedan kryddat det med transatlantiska ytterforwards.
Men det är jag det ;)
Kommentera

Sv: Frölunda - MoDo, torsdag 8 oktober, 19.00
Monno: Ikväll som många gånger är det inte fler spelare som ät lösningen. Det är fel väg att gå. Vi måste spela ett spel som vi klarar av och där våra spelare räcker till. Det är ett bättre lag än på flera år, men presterar vi såhär hjälper inga spelare i världen.
Kommentera