1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481618 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #1703061

Sv: Frölunda - MoDo, torsdag 8 oktober, 19.00
Carl Lejonkräk: Man hade en kvalité i spelet t.ex Karlskrona inte är nära att kunna matcha. Liten glädje om det sker 2ggr per säsong dock.
Skickligheten finns i detta lag. Vi är för dålig på få ut den bara.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Frölunda - MoDo, torsdag 8 oktober, 19.00
Monno: Känns som att era två bra insatser mot HV och FBK mer berodde på motståndet än er själva. Vi hade problem med HV trots att dom var enormt skadedrabbade. Efter den matchen har dom sett riktigt tunna ut, och det hade ni förmånen att kunna utnyttja.
FBK hade väl knappt ställt in skridskorna i första, och när Loob sen upptäckte faran och klev ner i omklädningsrummet så fick ni jätteproblem att hålla undan.
Säger inte att det är hela förklaringen, men troligen en stor del av densamma.
Dåliga träningar (enligt vissa uppgifter) kan tyda på att spelarna nu börjat lessna på Huras och spelsystemet. Ledningen har nog underskattat svårigheterna med att införa ett helt nytt spelsystem mha en utländsk tränare som säkerligen blivit jävligt överraskad hur organiserad och bra den svenska hockeyn i grunden är på den här nivån. Individuellt sett har ni säkert tillräckligt bra material på dom flesta positionerna men när det är fel på ritningarna så kan inte dom bästa spelarna i världen få ett lag att funka tillsammans.
Kommentera