1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481628 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #1703187

Sv: Frölunda - MoDo, torsdag 8 oktober, 19.00
Huge: Jo, jag förstår att de flesta argument för dig är obegripliga. Du är ju bara här för att spela Allan. Vi har gång på gång skrivit att fbk inte var bra, men det har vi tagit höjd för. Vi vet att de kan mycket bättre, men vi spelade massor av matcher ifjol där motståndaren gjorde en dålig match. Det kommer kanske som en total överraskning för dig, men då vi blev sist var det många lag som av många orsaker inte gick för fullt mot oss.

Antingen gör du dig onödigt korkad eller så vill du inte förstå. Det tredje alternativet att du verkligen inte är mer intelligent är svårsmällt.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Frölunda - MoDo, torsdag 8 oktober, 19.00
J F K: Ohh, nejdå. Allt som skrivs härinne är inte obegripligt, finns mkt bra saker att läsa också.
Dock lite obegripligt när du går i taket efter att vi verkar tycka likadant: FBK var inte bra och att det till stor del gjorde er bättre än vad ni verkligheten är och att er insats mot ett bättre lag (Frölunda) kanske mer speglade er status för dagen.
Min synpunkt grundar sig ju bara på er optimism efter FBK-matchen och att den skulle vara ett bevis på att det vänt och att Huras nu börjat få ordning på grejerna.

Jag kan däremot förstå att ni skyller på andretränarna, domarna och kommentatorn(?) när det går dåligt, även om jag kan tycka att det är lite komiskt...
Kommentera