1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481623 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #1703196

Sv: Frölunda - MoDo, torsdag 8 oktober, 19.00
Huge: Har någon skyllt förlusten på domarna eller kommentatorn?
Klart vi var riktigt dåliga på Frölunda. Men mot FBK var ju till å med en lätt pessemist som Sawchuk positiv och lite impad. Då får jag även intrycket att han kan hockey.

Du menar ju att eftersom FBK hade en sämre match kunde inte vi vara bra. Jag/Vi anser att du har fel.

Nåväl my match Idag och ny chans för grabbarna att dom inte är helt värdelösa på hockey!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Frölunda - MoDo, torsdag 8 oktober, 19.00
Monno: Vi vet att FBK var dåliga. Vi vet att de anser sig själva ha gjort en skitmatch. När man kommer sist i SHL så vet man att många lag underskattar en. Man tar lätt på uppgiften. Så var det många matcher även ifjol, men INGEN enda gång spelade vi samma typ av hockey eller ens skapade i närheten av så många chanser. Det var miltals ifrån.
Det är klart att vi fattar att Frölunda fick oss att framstå ännu sämre än vi var genom för att de är seriens bästa lag. Det vi ändå såg var en tillbakagång till man-man försvar och framförallt att vi förlorade alla dueller (som inte har med spelsystem att göra). Vi var liksom veka i skridskoåkning och i närkampsspelet som inte kan förklaras på annat sätt än att vi helt enkelt inte hade rätt inställning till matchen.

Det är bara att de två sakerna jag skriver ovan är så självklara för den här biten av forumet att vi inte tar upp det. Jag kanske kan förstå att du inte tänker i de banorna med dina resonemang, men det är klart att vi även bedömer motståndarna.

Det är synd att man slösar energi på en person som inte verkar kapabel att förstå.
Kommentera