1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480472 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1723991

Sv: MoDo - Färjestad, LÖRDAG 30 JANUARI 18:30
Sven Tuta: det enligt mig är inte godkänt? Det är endast undanflykter. Man kan ha oflyt i hockey MEN vi är för dåliga och det driver mig till vansinne...
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: MoDo - Färjestad, LÖRDAG 30 JANUARI 18:30
Löjligt gnäll på Bjurö, som att det skulle vara där Modo brister, pinsamt.

Backuppsättningen är ett skämt då Welch är vår enda riktigt bra back. Heshka är numera godkänd men ofarlig offensivt och Rantakari bra offensivt men bör inte spela mot motståndarnas topplinor och så lite som möjligt i egen zon.
I övrigt är det helt bedrövligt, Torp är en av ligans sämsta backar, Hedmans uppsida är obefintlig, Albin Carlsson är helt klart för dålig och Kiwi är en utfyllnadsspelare. Djuse är som vanligt bra på att åka fort rakt fram men som back är han inte speciellt bra.

Detta är tveklöst lagets största problem just nu, tätt följt av iskalla forwards som inte gör mål om så motståndarnas målvakt är bakom målet. Possler och Olofsson är unga pojkar "på tillväxt" och levererar någon kasse då och då, det räcker naturligtvis inte. Skröder verkar vara helt färdig på den här nivån och Bobby Butler, han måste ha frusit fast? Filppula är en bra värvning, det behövde vi. Tyvärr behövs det en hel del annat också.
Kommentera