1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480473 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1724023

Sv: MoDo - Färjestad, LÖRDAG 30 JANUARI 18:30
jeensen: Skönt att matchen är slut så man slapp ådra sig en stroke. Det blir allt tydligare med tiden att Svartvadet inte är rätt man på rätt plats.
Prestationerna på isen talar sitt tydliga språk. När man dessutom lägger ihop hans uttalanden så tycker jag faktiskt att han framstår som lite velig. Att han inte tror på saiks modell p.g.a av att så mycket förändrar sig tycker jag är märkligt uttalande.

Vidare pratar han om att laget modo är en levande produkt i säsongsinledningen och att vi kommer att få se förändringar i truppen tycker inte jag låter som en GM som riktigt vet vad han vill.
Alla vet att transfers inträffar men att prata om det i säsongsinledningen som ett faktum ger ett sådär intryck.
2-års-kontrakt med skröder som jag personligen tycker man skulle ha brutit med när man hade chansen samt målvaktssidan som många ifrågasatt.

Jag eller för den delen andra forumister är kanske inga experter men han ska ju vara det. Vet att många säkert tycker jag är stor i käften nu men tycker faktiskt han är en svammelkuse.

"Bra kille,bra karaktär,bra skott osv"
"Modos framtid är ljus"

Lägg därtill att junisarna ska lära sig en ny sport när de kommer upp i representationlaget tyder på en viss ostruktur.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: MoDo - Färjestad, LÖRDAG 30 JANUARI 18:30
jämtland: "Att han inte tror på saiks modell p.g.a av att så mycket förändrar sig tycker jag är märkligt uttalande."
Det här håller jag helt med i, obegripligt. Byron eventuellt tillbaka till veckan, får försöka hålla nere förväntningarna.
Kommentera