1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480421 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1724141

Sv: MoDo - Färjestad, LÖRDAG 30 JANUARI 18:30
modomille: Bara träningsmatcher men ändå, ni förlorade faktiskt mot Asplöven, Sundsvall och Björklöven på försäsongen...
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: MoDo - Färjestad, LÖRDAG 30 JANUARI 18:30
Carl Lejonkräk: Absolut. Det gemensamma med försäsongen och vår prekära situation är tyvärr Huras. Hans ande vilar fortfarande över det här laget. Många matcher nu på slutet har vi förtjänat att vinna, men en kombination av oskicklighet i avgörande lägen och ett väldigt stukat självförtroende sätter käppar i hjulet.

Och när det gäller underskattning. I Malmö - FBK fick FBK ta time out redan efter åtta minuter för att laget uppträdde enbarmligt dåligt. Jag såg Skellefteå - Malmö senast. Så dåliga som Skellefteå var då har man aldrig varit mot Modo de senaste sex åren. Kanske beror det på det infekterade bråket med Anders Forsberg, men vi får inte gratispoängen som många andra lag i botten brukar få. Det känns som om väldigt få lag gör plattmatcher mot oss (möjligen då Frölunda), medan Rögle och Malmö oftare får omotiverade lag. Kanske är det en effekt också av att vi inte gör mål på spelövertaget och så växer motståndarna in i matcherna.

Jag kan verkligen inte klaga på Bjurö som har en riktigt hygglig räddningsprocent, men det känns som om vi fortfarande inte har en målvakt som kan stjäla en match. Vi vinner inte en enda match där motståndarna spelmässigt är bättre än oss. Båda de två senaste matcherna (Rögle och FBK) vinner de för att deras målvakt stjäl en match där de är utspelade. (Visst, vi tappade konceptet efter 1-2 mot FBK, men fram till dess var vi överlägsna).
Kommentera