1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481168 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1724936


Svarskommentarer

Sv: MoDo - Brynäs, TISDAG 2 FEBRUARI 19:00
Tarasov: Vad det här laget saknar så är det självförtroende. Det är som ett ekorrhjul, vi har inga matcher där vi kan få in målen på ett enkelt sätt. Vi skulle behöva spela några matcher mot div 3 lag för att få igång målskyttet och stärka självförtroendet. Vi spelar riktigt bra stundvis, men det är just det där sista att få in puckjävel som saknas. Jag försöker se det positiva i alla lägen, så att pissa ned laget hjälper inte, även om man är jäkligt bitter mellan varven.

Torsdagsmatchen kan gå hur som. Intressant att se om Byron kan lyfta laget med sin närvaro. "Årets" viktigaste är på lördag mot MIF. Kan vi samla styrkorna och vinna där så ser i alla fall jag ljuset i tunneln (hoppas det inte är loket). Förlust där då är det nog kört, och kvalspel väntar.
Matcherna efter MIF är inga lätta matcher för oss med bl a SAIK och Luleå, där blir det nog magert utfall, men MIF har heller inget lätt program. MIF har spelat riktigt jäkla dåligt, vi spelar inte dåligt men som sagt vad skyttet.....

Hoppas bara att ni som har möjlighet att närvara på hemmamatcherna verkligen tar er dit och stöttar laget, de behöver det. Jag har ingen möjlighet p g a min bostadsort i södra Sverige.

Tänk positivt, vi klarar detta.
Kommentera