1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480834 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2692452

Sv: Apropå ingenting...
Koff: Haha. 34 000 kr i böter och skadestånd för att klämma en vuxen person på rumpan. Har inte tjejen gjort sig skyldig till förtal i sådana fall? Lex Ebba Busch.

Alla vet att en söt 20-årin tjej aldrig hade åkt på 34 000 kr i böter och skadestånd om hon nypt en fet, ful gubbe i rumpan, och förklarat det med att hon är flirtig som person. Och det är därför vi gång på gång tvingas glida in på marxism och intersektionalism, eftersom attribut som kön, ålder, ekonomi och position, blandas samman med lagar och regler.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Bad_Brett:
Detta var inte första gången bör spela in. Sen spelar det säkerligen in att klubben anmält. Den här gubben är säkerligen inte särskilt trevlig att ha att göra med oavsett kön på personalen. I det fallet ser jag inget fel med att han fick en näsbränna.

Inte omöjligt att att en äldre tant skulle åkt, men jag är rätt säker på att det sker betydligt oftare. Låg nyopererad på uppvaket en gång och jäklar vad män skulle snacka med sjuksköterskorna om sina snoppar. Lite subtilt men fattar ärligt inte behovet. Hade jag varit ssk och detta förekommit ofta hade man blivit less.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Bad_Brett:
LÄGG NER! manschauvinistiskt trams!
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Bad_Brett: Varför utvidga saker och ting! Nu handlar det om den här kvinnan och om att inte kunna utföra sitt jobb utan en massa obehagliga händer på sin kropp. Ursäkta, men det sista jag skriver om detta, blir bara så upprörd.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Bad_Brett: snälla sluta. Denna diskussion hör inte hemma här just nu
Kommentera