1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

483079 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #2692467

Sv: Apropå ingenting...
Bad_Brett:
Detta var inte första gången bör spela in. Sen spelar det säkerligen in att klubben anmält. Den här gubben är säkerligen inte särskilt trevlig att ha att göra med oavsett kön på personalen. I det fallet ser jag inget fel med att han fick en näsbränna.

Inte omöjligt att att en äldre tant skulle åkt, men jag är rätt säker på att det sker betydligt oftare. Låg nyopererad på uppvaket en gång och jäklar vad män skulle snacka med sjuksköterskorna om sina snoppar. Lite subtilt men fattar ärligt inte behovet. Hade jag varit ssk och detta förekommit ofta hade man blivit less.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Tarasov: De flesta av manligt kön i Stockholm har blivit nypna i röven av kåta, frånskilda 45-åriga mammor på Garbos. Vill vi på allvar ha ett rättsväsende som lägger två år på att utreda ett nyp i rumpan? Är det rätt prioritering tycker ni som läser nyheterna?

Fine, stäng av honom från arenan och dräggar sig. Och tjejen hade gärna fått örfila honom för min del. Vi bor alltså i ett land som ligger i toppen i hela Europa när det gäller sprängningar och skjutningar, men det är alltså en full gubbe i en loge som skapar den verkliga ilskan bland folk. Helt galet.
Kommentera