1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481930 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #2699577

Sv: Silly season
Rödluvan: Jag tror inte att han kommer vara bättre än Theo J på minst två år. Spelar hellre in Theo J än att riskera SHL på någon 06 född. Han ska få följa med men sitta på bänken stor del av säsongen och spela kanske 2-5 minuter per match, om vi har råd med det, och helst i 2-3 måls ledning. Alldeles för tunn i dagsläget för SHL-hockey.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season
bonden: vad tror du händer med hans utveckling om han spelar 2 minuter per match ? Märkligaste jag läst.
Kommentera

Sv: Silly season
bonden: Han ska inte spela mindre än typ 10 minuter. Då ska han hellre vara i J20 i sådana fall. Antingen hyggligt med speltid eller vara i ett annat lag där han får mycket istid.
Kommentera

Sv: Silly season
bonden: På två år har vi tappat honom till AHL där han gör succé för längesen. Egentligen är det bara att hoppas de inte vill ha honom där borta efter draften innan nästa säsong ens börjat för oss.
Kommentera

Sv: Silly season
bonden: LP är den klart bästa junioren vi haft sen, Vicke O? Han är verkligen en skillad forward. Sen kommer han såklart inte vara drivande i laget på det sättet, men jag tror med en bra sommarträning och försäsong kan göra honom god för en 10~ minuter per match de gånger han får spela.

Ser man till andra lag som Skellefteå framförallt är det ett bevis på att unga spelare också kan vara riktigt bra för ett lag. Salomonsson är bara 19 och bästa backen i slutspelet, Pellikka också 19 stark andraplats där. Djurgården hade också två 06:or som var de enda som bidrog offensivt i slutspelet.
Kommentera