1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481930 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #2699578

Sv: Silly season
bonden: LP är den klart bästa junioren vi haft sen, Vicke O? Han är verkligen en skillad forward. Sen kommer han såklart inte vara drivande i laget på det sättet, men jag tror med en bra sommarträning och försäsong kan göra honom god för en 10~ minuter per match de gånger han får spela.

Ser man till andra lag som Skellefteå framförallt är det ett bevis på att unga spelare också kan vara riktigt bra för ett lag. Salomonsson är bara 19 och bästa backen i slutspelet, Pellikka också 19 stark andraplats där. Djurgården hade också två 06:or som var de enda som bidrog offensivt i slutspelet.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season
Rödluvan: Djurgårdens 06:or hamnade på plats 8 och 15 i slutspelets interna poängliga. Juniorer är ofta roliga att titta på, men det ger sällan utdelning.
Kommentera

Sv: Silly season
Rödluvan: Jag håller med, han är en bra junior, men det är fortfarande för tidigt att ge honom fullt förtroende.

Som du säger Salomonsson som är bäst i slutspelet, men han är också inne på sin fjärde säsong i SHL och fick sitta mycket bänk på vägen hit. Blev också draftad runt samma eller lite lägre än när LP förväntas gå. Att ge 10 minuter betyder att han får fullt förtroende i fjärde, något som jag inte tror han är redo för.

Vi ska spela in honom, men det kan ta lite tid för att vi har inte råd att chansa lika mycket som Skellefteå.
Kommentera