1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

482821 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #2700924

Sv: Apropå ingenting...
Tarasov: Jo, men varför är vi så impade av True? Han har ju spelat i amerika stora delar av sin vuxna karriär. Han om någon behöver anpassning.

Ta ett exempel: William Strömgren gjorde femtio procent mer poäng än True i år. Strömgren är väl 21 och True är 27 och man kan ju gissa vem av dem som tar störst steg under en säsong nästa år. Hade Hinken värvat Strömgren istället för True så är jag inte säker på att alla här inne hade varit trygga..

Saknar Dickinsson något oerhört. Vi har en center (Vigge) som visat att han håller i en tredjelina i SHL. Vi har Jasek som var kanske bäst bland centrarna i Oskarshamn som var ett lag som var kort på centrar och kom toksist.nnNä. Jag är inte trygg med detta. Nästa säsong kan bli en riktigt jobbig.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
M Horava:
Ingen aning men rimligen bör roll ha betydelse, och går vi på Vigge/JD så är hans meritlista tyngre när han kommer hit.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
M Horava: True har haft en mer defensiv roll den här säsongen tidigare säsonger har han producerat mycket bättre och i slutspelet förra säsongen så var han riktigt bra. Håller dock med om att det kan ta ett tag för han att anpassa sig till SHL.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
M Horava: Strömgren är ju bara offensiv, medan True anvånds i alla soelformer. Det är ju som att du skulle ta Pavel Brendls poäng som en garanti för att han skulle vara en tvåvägsspelare. Och att ta poäng utan kontext gällande vilken roll och lag är generellt orättvist.

Vigneault avslutade säsongen riktigt bra. Sista tio matcherna bättre än Dickinson.
Kommentera