1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

482818 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #2700925

Sv: Apropå ingenting...
M Horava: Strömgren är ju bara offensiv, medan True anvånds i alla soelformer. Det är ju som att du skulle ta Pavel Brendls poäng som en garanti för att han skulle vara en tvåvägsspelare. Och att ta poäng utan kontext gällande vilken roll och lag är generellt orättvist.

Vigneault avslutade säsongen riktigt bra. Sista tio matcherna bättre än Dickinson.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
J F K: Strömgren var ganska bra defensivt i Brynäs. Stod rätt, fina puckstölder och hittade bra lösningar i spelet med puck i pressade situationer i egen zon. Absolut inte en endimensionell spelare när han var här. Strömgren a la 2024 är nog bättre än vad många av er tror. Hade gärna tagit tillbaka honom men antar att han vill fortsätta i Nordamerika.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
J F K: Jo, men det gäller att True har fart under rören och kan hantera isstorleken. Vet vi att han gör det? Det borde vara mer smickrande att vara defensivt skillad i nordamerika än i europa. Just att han är stor funkar ju bra i en transatlantisk liga men i europa behöver man ju kunna röra på sig också. Det återstår att se om det blir bra. Jag är superglad om jag har fel och härligt nöjd med att bli tillrättavisad av kolugna MoDoiter. :-)
Kommentera