1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

482821 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #2701054

Sv: Apropå ingenting...
Gavelo: Alltså spelar vi Bernhardt och Näsen igen vet vi ju att det kommer läcka som såll? Det gjorde det förra året.

Ranta och Södergran förstör sina kedjor då den ene inte kan sätta en passning på bladet och den andre inte har någon spelförståelse. Vi kan väl sätta deras skridskoåkning i samma kedja så kan dom bara förstöra den. Jag är säker att Ranta kan göra 15 mål om han får soloåka och Södergran gör kanske 7 med sin soloåkning.

Niederbacher är lagets klart sämsta spelare och om vi måste bänka någon så är det han. Hans utveckling går bakåt snarare än framåt som det borde göra i den åldern. Att Niederbacher skulle få spela i en tredjekedja tycker jag är ett hån till lagkamraterna.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
bonden: Berna och Näsen var helt ok bakåt och vårat bästa offensiva par, hade Berna gjort en starkare säsong så hade detta varit vårat klart bästa backpar åt båda håll.

Ranta är extremt skicklig och bar laget långa stunder i vinter, att han är oskolad i spelet som södergran är det ingen tvekan om men när du säger att dessa 2 förstör sina kedjor så tycker jag du svamlar i nattmössan.

Sen var inte Niederbach på långa vägar våran sämsta forward, däremot hade jag hoppats att utveckligen han hade tidigt på säsongen skulle hållit i sig men med tanke på hur struligt det var i hans omgivning med Ranta som floppade första 15, Ruohoma som var avstängd, skadad och svag och sedan Oregan som floppade rejält så tycker jag det är svårt att kräva stordåd. Dock vill jag se Niederbach ta steg framåt kommande säsong, gör han inte det kanske ett miljöombyte skulle vara klokt.
Dock går han in på 9 forwards i dagsläget och det är ingen slump att Karlin spelade honom högt hela säsongen.

Jag får känslan av att du bara vill provocera, du skriver ganska precis samma saker hela tiden och ”tycker” si och tycker så, fast typ ingen håller med dig, inte ens Modos ledarstab.
Visst får du ha din åsikt men det börjar bli tjatigt att du hela tiden skriver att Näsen / Berna är dom sämsta bakåt fast både Brickley och Rundblad var sämre och att en spelare som är ung och spelade 1:a kedjan i stort sett hela säsongen är sämst i laget och ska bänkas, hade det funnits minsta sanning i det så hade han inte spelat så mycket och frekvent som han gjorde, Karlin och det andra i staben bör ha på fötterna varför dom spelade honom i 1:a kedjan, eller skall jag tolka det som att du egentligen är mer kompetent än Karlin?
Kommentera