1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

482806 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #2701056

Sv: Apropå ingenting...
bonden: Berna och Näsen var helt ok bakåt och vårat bästa offensiva par, hade Berna gjort en starkare säsong så hade detta varit vårat klart bästa backpar åt båda håll.

Ranta är extremt skicklig och bar laget långa stunder i vinter, att han är oskolad i spelet som södergran är det ingen tvekan om men när du säger att dessa 2 förstör sina kedjor så tycker jag du svamlar i nattmössan.

Sen var inte Niederbach på långa vägar våran sämsta forward, däremot hade jag hoppats att utveckligen han hade tidigt på säsongen skulle hållit i sig men med tanke på hur struligt det var i hans omgivning med Ranta som floppade första 15, Ruohoma som var avstängd, skadad och svag och sedan Oregan som floppade rejält så tycker jag det är svårt att kräva stordåd. Dock vill jag se Niederbach ta steg framåt kommande säsong, gör han inte det kanske ett miljöombyte skulle vara klokt.
Dock går han in på 9 forwards i dagsläget och det är ingen slump att Karlin spelade honom högt hela säsongen.

Jag får känslan av att du bara vill provocera, du skriver ganska precis samma saker hela tiden och ”tycker” si och tycker så, fast typ ingen håller med dig, inte ens Modos ledarstab.
Visst får du ha din åsikt men det börjar bli tjatigt att du hela tiden skriver att Näsen / Berna är dom sämsta bakåt fast både Brickley och Rundblad var sämre och att en spelare som är ung och spelade 1:a kedjan i stort sett hela säsongen är sämst i laget och ska bänkas, hade det funnits minsta sanning i det så hade han inte spelat så mycket och frekvent som han gjorde, Karlin och det andra i staben bör ha på fötterna varför dom spelade honom i 1:a kedjan, eller skall jag tolka det som att du egentligen är mer kompetent än Karlin?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Gavelo: Jag bryr mig verkligen inte om hur många lajks du får och hur många jag får. Det jag däremot kan säga är att Bernhardt och Näsen var sämst defensivt förra året. Rundblad var till och med bättre.

Hur många gånger har inte Ranta drällt bort pucken i powerplay för att han inte kan passa. Södergran har ingen spelskicklighet så det går inte att lira upp motståndarna med honom utan han måste också få soloåka. Det är två soloåkare som jag tycker man kan sätta i samma kedja. Sätter vi Woods, Aagard, Vigneault eller andra spelskickliga med dom är hela kedjan förstörd. Så enkelt är det vettdu.

Vem som var sämsta forwarden i vårt lag står mellan två kandidater. Niederbacher och Södergran. Av dessa två herrar var Södergran den bättre spelaren. Niederbacher ett riktigt såll och kan inte bidra med samma styrka och snabbhet som Södergran.

Jag får känslan att ni sitter och trollar folk och lajkar varandras kommentarer så att det ska se ut som mindre troll. Har du kollat på MoDomatcherna vet du att det jag säger stämmer.

Behöver man bänka någon så är det Niederbacher som sitter bänk först.
Niederbacher spelade i förstakedjan för att där gör han minst skada. Ranta fick soloåka i den kedjan medans Niederbacher och O'Reagan tittade på. Det var vår andrakedja som var den egentliga förstakedjan. Du vet om att Niederbacher inte håller top 3 i SHL. Du vill bara larva dig eller trolla som ni kallar det.
Kommentera