1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

482912 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #2701780

Sv: Silly season
Peja:

Om Källgren som spelat i AHL största delen av sin nordamerikanska vistelse med katastrofal statistik är en klasspelare så är din definition av klasspelare väldigt skev.

Eller så svamlar du bara skit.

Du som sa att Brynäs skulle ha mycket högre truppbudget än MoDo kan väl slänga ur dig en siffra, eftersom du verkar ha sån bra koll.

Det är skojare som dig som gör en förbannad. Skoja på ditt eget forum i stället.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season
bonden: Finns ingen anledning att kasta ut siffror, särskilt inte innan trupperna är spikade. Om du tror att Modo kommer ha en lika stor spelarbudget som Brynäs så får du gärna tro det. Jag är rätt säker på att det kommer säga sig självt att Brynäs trupp är betydligt dyrare när man kollar igenom namnen på de spikade trupperna.

Säkert kan man ha olika definitioner av vad en klasspelare är. I din verklighetsuppfattning kan man ju till och med spelares efternamn vara felaktiga, du vet bättre än de själva vad de heter. Förstår dock inte varför du blir kränkt/förbannad av att Brynäs (uppenbarligen?) har mer pengar än Modo och att någon kallar Källgren för klasspelare. Om du kan ha en annan definition av vad någon heter, så borde väl folk kunna ha olika definitioner av vad en klasspelare är också?
Kommentera