1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

483565 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #2701778

Sv: Silly season
bonden: Om en målvakt som varit SM-guldvinnande keeper i sina enda hela SHL-säsong återvänder från Nordamerika efter 3 år med 24 matcher för Toronto Maple Leaves så är jag beredd att kalla denne för klasspelare i SHL-sammanhang. Hans CV rättfärdigar det.

Sen vet jag att du bara försöker provocera men det lyckas inte idag heller.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season
Peja: Vadå inte idag heller? Bonden får ju napp hela tiden!

Sen håller jag med BB lite att jag tycker ni inte verkar rett ut orsaken till degradering inom klubben.
Ni kör säsong 3 med "samma" spelare och tänker att dom helt plötsligt inte ska åka ur?

HV studsade ju upp utan att egentligen ta tag saken också, och dom har garanterat högre budget än er, och inte vet jag om jag tar deras säsong före den vi hade...

Siktar Brynäs fortfarande på tre guld innan 2025 eller vad det var?

Kul att se va Hinken och Karlin går ut och sätter för mål inför säsongen. Bättre än ifjol är nog grundfilosofin så då siktar vi på åtminstone playin gissar jag. :-)
Kommentera

Sv: Silly season
Peja: Jag är lite förvånad över hur Brynäs-supportrarna kan vara så kaxiga. Jag menar, ni har varit en krisklubb i 10 år, åkte nyligen ur SHL och hade bondröta att HA var sämre än på årtionden.

Inget snack om att ni var det i särklass bästa laget, men var och varannan Brynäsare tycks tro att degraderingen var ett temporärt olycksfall i arbetet och att ni nu ska vara med och utmana om SM-guldet ungefär...?

På sätt och vis hade det varit uppfriskande, så att det inte blir samma klubbar om och om igen som spelar final, men går det åt pipan kommer nog rätt många känna skadeglädje.

I princip varenda MoDo-supporter sa att allt förutom plats 14 skulle vara en bonus inför förra säsongen, men ni tycks redan lida av hybris?

Väldigt, väldigt märkligt.
Kommentera

Sv: Silly season
Peja:

Om Källgren som spelat i AHL största delen av sin nordamerikanska vistelse med katastrofal statistik är en klasspelare så är din definition av klasspelare väldigt skev.

Eller så svamlar du bara skit.

Du som sa att Brynäs skulle ha mycket högre truppbudget än MoDo kan väl slänga ur dig en siffra, eftersom du verkar ha sån bra koll.

Det är skojare som dig som gör en förbannad. Skoja på ditt eget forum i stället.
Kommentera