NHL

14061 inlägg · 804 ämnen

Inlägg #2699660

Sv: Allmän tråd för NHL
Rip Kirby:

Undrar vad som händer i Leafs inför kommande säsongen? Känns som det måste till en rejäl förändring, ingen struktur i något av spelformerna, svajigt målvaktsspel.

Vad bör göras? Trejda Marner eller Tavares, eller båda?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Allmän tråd för NHL
mattias - 74: Dom har saboterat för sig totalt. Vem vill ha Tavares eller Marner för den prislappen? Matthews som vanligt sämst i slutspelet medans McDavid och de riktiga $13,6mil spelarna har lekstuga när man ska vara som bäst.

Matthews ska alltså ha 13,6 för att han kan skjuta in 69 puckar mot blåbärslag i NHL?
Kommentera

Sv: Allmän tråd för NHL
mattias - 74: Ja, att laget saknar struktur är övertydligt i den här matchserien. Det har väl varit tydligt egentligen hela säsongen, men det har inte gjort lika stor skillnad då som nu under slutspelet när allting kliver upp ett par nivåer.
Att man lyckades vinna andra matchen i Boston berodde mycket på att hemmalaget valde Ullmark istället för Swayman i mål.

Men hur går man vidare? Backsidan är det som behöver ses över mest. Laget har för mjuka backar. Vilken back ska bidra i powerplay, t.ex? Varken Tavares som är lagkapten, eller Marner som är en etablerad spelare syns alls i slutspelet. Vill dom ens vara med?

Det känns som man upprepar sig varje säsong, men vill man ha möjlighet att utmana som ett topplag behöver Leafs göra om sin strategi helt.
Kommentera