NHL

14064 inlägg · 804 ämnen

Inlägg #2699673

Sv: Allmän tråd för NHL
mattias - 74: Ja, att laget saknar struktur är övertydligt i den här matchserien. Det har väl varit tydligt egentligen hela säsongen, men det har inte gjort lika stor skillnad då som nu under slutspelet när allting kliver upp ett par nivåer.
Att man lyckades vinna andra matchen i Boston berodde mycket på att hemmalaget valde Ullmark istället för Swayman i mål.

Men hur går man vidare? Backsidan är det som behöver ses över mest. Laget har för mjuka backar. Vilken back ska bidra i powerplay, t.ex? Varken Tavares som är lagkapten, eller Marner som är en etablerad spelare syns alls i slutspelet. Vill dom ens vara med?

Det känns som man upprepar sig varje säsong, men vill man ha möjlighet att utmana som ett topplag behöver Leafs göra om sin strategi helt.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Allmän tråd för NHL
Rip Kirby: jag tycker det är orättvist att hänga ut ullmark, han var ändå riktigt bra i den matchen och räddade 2-3 solklara mål, men kanske hade ett svagt ingripande på 1 av målen.

men ja, toronto måste göra något. tavares kommer dock aldrig kunna trejdas mot hans vilja. jag tycker man ska trejda marner, få in en riktigt bra back och försöka frigöra utrymme att få in en stabil målvakt. kanske byta tränare med. och köpa en psykolog till matthews..
Kommentera