NHL

14076 inlägg · 804 ämnen

Inlägg #2699687

Sv: Allmän tråd för NHL
Rip Kirby: jag tycker det är orättvist att hänga ut ullmark, han var ändå riktigt bra i den matchen och räddade 2-3 solklara mål, men kanske hade ett svagt ingripande på 1 av målen.

men ja, toronto måste göra något. tavares kommer dock aldrig kunna trejdas mot hans vilja. jag tycker man ska trejda marner, få in en riktigt bra back och försöka frigöra utrymme att få in en stabil målvakt. kanske byta tränare med. och köpa en psykolog till matthews..
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Allmän tråd för NHL
Kvällens och nattens matcher

Söndag

20:30 Colorado - Winnipeg

23:00 Nashville - Vancouver

Måndag

02:00 Washington - New York Rangers

04:30 Los Angeles - Edmonton
Kommentera

Sv: Allmän tråd för NHL
dempa: Jag menade aldrig att "hänga ut" Ulmark. Han gjorde det bra, men jämför du honom och Swayman spelar dom faktiskt i helt olika ligor. Med Swayman i kassen blir Boston svårslagna i fortsättningen, men Ulmark kommer säkert få sina chanser framöver.

Jag håller med i varje ord du säger. Tavares kommer bli kvar. Varför ska han vilja flytta frivilligt? Marner ligger "sabilt" på 80+ poäng per säsong. Som bäst 99 p. säs. 2022-23. Det är ändå bra. Han har kontrakt över nästa säsong. Jag tror inte Leafs gör något där. Men backsidan m å s t e bli bättre. Även målvaktssidan är i behov av förbättring. Samsonov ligger på 87,41 de sista fem matcherna. Det vinner du inte Stanley Cup på.

Matthews gjorde mål i stort sett när han ville under slutdelen av grundserien. I jakten på 70 mål. Ja, men det borde väl vara en ännu större hunger att ta sitt lag riktigt långt i slutspelet.

Inatt får man chansen i flera pp, bl.a ett fyra mot tre i 50 sek. där man ger Core Four chansen. Resultatet? Noll skott på mål men man ger istället Boston chansen att göra mål i boxplay.
Så nej, spelet i pp håller inte, inte heller spelet i bp. 0 mål på 8 försök i de båda hemmamatcherna mot Bruins. Boston gjorde mål på 3 av sina 6 försök. Toronto har gjort 1 mål på 14 försök, Boston ligger på 6 av 13. Så spelet i special teams fungerar inte alls. Var finns desperationen är ju den stora frågan och varför skapar man så få målchanser sett till att man har spelare faktiskt borde kunna bidra?

Är Sheldon Keefe rätt tränare? Jag är tveksam. Vad har han lyckats med?
Kommentera