NHL

14139 inlägg · 804 ämnen

Inlägg #2702057

Sv: Allmän tråd för NHL
SuneMangs: Nog har det stått klart att det är en björn hela tiden, även om det är otydligt. Minnesotas "remake" är dock lite halvskum som jag ser det. Jag menar, först har man ett lag i NHL sedan 1960-talet - North Stars - som man bara flyttar på. Ja, ekonomiska orsaker, jag fattar. Men sveket. Sveket mot lagets fans. Det går inte att komma runt det vilka anledningar man än har. Men man skulle ju få tillbaka sitt hockeylag att följa. Blev det lika "bra"? North Stars vann aldrig mer än två finalförluster mot Islanders och Penguins, men själen och hjärtat hos fansen. Den sålde man ungefär som att man överhuvudtaget KAN göra det. Nä, ett sånt agerande går bara bort, bort, bort.

Och loggan som "Wild" nu har. Den går ju som du mycket riktigt vill få fram inte direkt går att tolka som en björn. Alls. Jag tänker såhär: Kan den som nu får uppgiften att kreera en ny logga ges lite nödvändig kritik. Typ: INGEN ser att det är en (grizzly)björn (med tanke på namnet "Wild" och grizzly som symbol för detta). Visst borde den kunnat göras väldigt mycket bättre eller mest av allt väldigt mycket tydligare, så att man ser vad den föreställer?!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Allmän tråd för NHL
Rip Kirby: Någon som har koll vilken tid som Stars-Golden Knights börjar och på villken kanal? TV.nu säger 1.05 på Vinter men där säger det sändningsuppehåll.
Kommentera