Skellefteå AIK

16006 inlägg · 301 ämnen

Inlägg #1661212

Sv: Skellefteå AIK

Vuollerim:

som jag försöker påvisa så har det varit konstiga domarinsatser ett bra tag osv. så därav kan finnas anledningen till beteendet. det ursäktar inte hur vi i klacken betedde oss. Men däremot så är buandet inte ens i samma liga som att sjunga "låt han dö" lr liknande. 

Sevc situationen i sudden där han typ backar in i honom? mja, kan väl vara utvisning. men först å främst ska det vara en highsticking utv på brynäs strax före när Kabanov får klubba i ansiktet. Så i Sudden är det nog 1-1 i konstiga utvisningar och 1-1 i uteblivna korrekta utvisningar.


Men sen är det skönt att se andra lag supportrar se fenomenet av domarnas utjämnings taktik. och håller fullt med i det du skriver i den frågan :)


Svarskommentarer

Sv: Skellefteå AIK

BGJ:

nog känner man igen det. Ett lag spelar hockey och är totalt överlägsna, och ett annat lag kör bisvärm, dunkar sarg ut och jagar efter i blindo. 1-1 efter en period, ett otroligt tursamt resultat för köpelaget Qatar som sätter ett flipperspel som kanske är det fulaste målet i SHL denna säsong?

Vad fan heter den där lilla finnen på backen? Fagerudd. Så jävulskt dålig han är. Brynäs får nog skynda och värva honom innan han går till division 1.